marți, 13 octombrie 2009

unii au idei..

 ..idioate de altfel, dar au idei..

lucrez intr-un depozit de carte si prin urmare imi trec multe carti prin mana.. unele foarte interesante si altele care defapt nici nu ar trebui sa existe.. ultima astfel de carte se numeste Ghid de supravietuire pentru Barbati Supradotati

barbatii supradotati au probleme?? adica chiar le trebuie un ghid?

ciudat, pentru ca eu pana acum nu am auzit nici un barbat sa se planga ca o are prea mare.

stiam si eu ca "supra dotarea" asta oricum nu e foarte des intalnita.. media de lungime in Europa dupa cate stiam eu era in jur de 15 - 17 cm.

este SMF (sindromul maxi falic) ceva atat de grav?? va afecteaza chestia asta baieti?? am auzit multi pustani in general care se lauda cu dotarea lor.. majoritatea au masini mari, ceasuri sau telefoane foarte scumpe.. mici compensatii spun eu..
deci oricum majoritatea minte in privinta dotarii.. intrebarea mea este incontinuare: sunteti asa multi, astia cu puta mare???

brosurica asta spune ca Einstein a ajuns la teoria relativitatii intrebandu-se "cat timp ar fi necesar pentru ca lumina sa ajunga de la un capat la celalalt capat al penisului sau gigantic" - asa scrie in carte.
adica voi vreti sa cred ca unul din cele mai mari genii ale lumii isi punea intrebari atat de stupide??
tot din brosurica am aflat ca nevasta lui Abraham Lincoln a luat-o razna pentru ca omul suferea de SMF.. si ca cel care l-a ucis pe acesta a strigat "sic semper penadventus!" - "asa vor pati intotdeauna cei cu penisul ciudat!"
mai apar aici numele lui Mozard - "..Flautul fermecat, a fost o incercare de reconciliere cu  propriul penis", Mark Twain, Napoleon, B. Franklin.. nume cu rezonanta dea lungul vremii in istoria lumii..

si auzi intrbari la ei intr-un mini chestionar:
- ti-ai prins vreodata penisul sub capacul de la toaleta?
- ai simtit,vreodata, senzatii de amorteala in brate si picioare, in timpul unei erectii?
- te-ai gandit vreodata sa-ti ranesti penisul?
- poti atinge baza coloanei vertebrale cu varful penisului?

hai coaieee!! astea sunt intrebari serioase? te-ai gandit sa-ti ranesti penisul? ha! cat de bolnav mintal trebuie sa fii sa vrei sa-ti ranesti soldatelul?
defapt nici carticica nu e prea serioasa, dar ma intreb ce om tembel putea sa scoata o astfel de carticica..
bine... eu nu is barbat, si nu sufar de SMF, dar nu cred ca e o chestie atat de raspandita precum afirma Dr. Richard Jacob si reverendul Owen Thomas- cei care cica au scris lucrarea cu pricina.
o sa razi dar nenea reverendu' a scris si o mica rugaciune care sa te ajute cu marea ta problema.
semnul de carte este ca o linie gradata.. sa va dau si dimensiunile?
0 -3 cm - baza penisului  ( se pot numi barbati? adica nici macar nu se vede.. )
3 - 5 cm - micro penis
5 - 8 cm - prepuber
8 - 10 cm - un pic cam mic ( nu am spus-o eu )
10 - 12,5 cm - mediu
13 - 15 cm - bine dotat   ( serios? )
15 - 18 cm - aproape SMF  ( lol! )
18, 19, 20 ..... - SMF


"Un studiu facut din 1942 la peste 11,000 de participanti a stabilit o marime medie a penisului in erectie ca fiind intre 13 cm si 15,8 cm in lungime si 12,95cm in circumferinta(....)  Vaginul unei femei care nu a nascut este de 7,62cm,cand nu este excitata, iar atunci cand este, se mareste cu 2 cm."  - sursa askmen.ro

e adevarat, studiul e cam vechiut, dar nu am prea avut timp sa studiez problema pentru ca sunt inca la munca..  era culmea sa ma gaseasca sefu' studiind o astfel de problema la munca..
dar daca femeia are loc pentru sa zicem cam 12 cm la ce puii mei se lauda toti cu falusurile lor imense?
oricum cred ca treaba cu puta mare e doar un trend.. l-au inventat tot barbatii.. care desi nu prea aveau cu ce .. si compensau pe alte parti.. se laudau aiurea.. inca se mai lauda..
nu e prea frumos..
pe vremea mamei era o vorba " mai bine mica si jucausa".. decat mare si proasta :))
poate o sa inteleaga odata si barbatii ca nu dimensiunea conteaza daca stii ce sa faci cu ea..
degeaba te lauzi cu proportii nesimtite daca esti "ghita" si nu stii ce sa faci cu ea.


lumea e nebuna..

5 comentarii:

  1. ca o mica adaugire... in cartea asta se spune ca cei cu SMF sunt discriminati de societate... eu as zice ca e tocmai invers.. cei cu puta mica sunt discriminati.. ei sunt cei frustrati.. pentru ei cand se face un ghid??
    sa se numeasca "cum sa te impaci cu membrul tau micut" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. =))) bravo,bine spus..am dat si eu acum de cartea asta..la sectiunea ghiduri si sfaturi practice,ceva de genul asta..

    RăspundețiȘtergere
  3. GHID DE SUPRAVIETUIRE PENTRU BARBATII SUPRADOTATI de RICHARD JACOB si OWEN THOMAS

    Puteti comanda aceasta carte de la CARTIREGALE
    Telefon: 0746407499
    Pret: 19 RON

    SFATURI, REFLECTII SI CUVINTE INTELEPTE PENTRU BARBATII CARE AU MAI MULT DECAT POT DUCE

    Binecuvântare sau blestem? Aceasta este întrebarea la care încearcă să răspundă, într-un stil savuros, cei doi autori care doresc să aline oarecum durerea confraţilor de suferinţă. După stabilirea clară a faptului că cei chinuiţi de Sindromul Maxi-Falic sunt totuşi fiinţe umane se trece la prezentarea câtorva personalităţi, precum Albert Einstein, Benjamin Franklin Abraham Lincoln, Mark Twain, şi chiar Napoleon Bonaparte. Aceştia, şi mulţi alţii au realizat, în opinia autorilor, lucruri măreţe tocmai datorită lucrului lucrului măreţ din faţă. După ce află că nu sunt singuri pe lume şi că există şi unele animale care suferă de aceeaşi problemă, bărbaţii supradotaţi sunt învăţaţi cum să ţină capul sus în faţa discriminării. Totodată, nu este lăsat deoparte nici aspectul „descheierii“, adică anunţarea prietenilor şi a familiei a problemei majore ascunse îndelung în chiloţi. La auzul acestei veşti, apropiaţii vor trece prin cele şase stări specifice: negare, furie incontrolabilă, durere, iarăşi furie incontrolabilă, excludere şi în fine acceptare, toate etapele fiind illustrate cu ajutorul unei povestiri tragicomice. Cele mai interesante lucruri abia acum urmează, ele fiind cuprinse în minighidul ce cuprinde întreţinerea instrumentului şi, desigur, folosirea lui cu înţelepciune pe pielea partenerelor. Ultima parte a cărţii prezintă nişte poveşti uluitoare, în care cel de-al treilea picior devine chiar eroul ce salvează vieţi. Nu lipsesc nici momentele poetice, precum rugăciunea pentru jucăria lui Owen şi nici jurnalul zilnic de gânduri pozitive, aşezat alături de un glosar memorabil, în care se clarifică unele concepte cheie descrise în carte, precum mânuţa lui Winnie, modul şmirghel, scămoşenie sau S.C.U.I.P.

    Cuprinzand un jurnal zilnic de ganduri pozitive si citate profunde ale unor specialisti renumiti, acest Ghid de supravietuire pentru barbatii supradotati va inspira persoanele de sex masculin toate.

    Dr. Richard Jacob are un doctorat in psihologie economica asiatica, obtinut la Universitatea East Sommerville, unde, de asemenea, a predat pana in 2003. El locuieste in Sherman, Connecticut.

    Reverendul Owen Thomas este preot catolic, consilier si autor al celebrei serii de romane Frank Styver, care trateaza despre tot felul de nelegiuiri. Reverendul isi imparte timpul intre Cambridge, Massachusetts si Miami Beach.

    120 PAGINI

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu te-ai prins ca e scrisa la misto ? Gizzzz

    RăspundețiȘtergere
  5. nu e la misto bre, cartea e pe bune, are si link, si tot, daca obseervi cineva s-a gandit chiar sa isi faca reclama pe urma postului meu - ala e scris la misto..

    RăspundețiȘtergere