luni, 14 decembrie 2009

Scoala de soferi

Recent m-am apucat si eu ca si sor'mea de scoala de soferi, la aceeasi scoala, la acelasi instructor, care e si bun intamplator.
In orice caz, cand m-am apucat de invatat din cursul de legislatie m-au luat durerile de cap, pentru ca domnul Teodorescu - autorul cursului albastru, e un dobitoc!
Limbajul folosit de el e de tot rahatul, atat de invechit si de greoi incat am zis ca mai bine ma dau pagubasa.
Dar, daca tot lucrez in domeniul cartilor am gasit si alternativa la manualul care i-a chinuit si pe parintii mei, si pe toti cei care au facut scoala. - Noul Cod Rutier Pe intelesul tuturor Orice categorie 2010 
Carticica asta chiar e pe intelesul tuturor! Are scheme si explicatii pentru pentru toate situatiile, inclusiv partea de mecanica explicata dupa intrebarile care pica la examen.
Deci daca aveti greutati cu intelesul codului rutier puteti incerca fara probleme si cartea asta. Din pacate inca nu au scos si chestionare, dar probabil ca o vor face cat de curand. Daca totusi sunteti curiosi sa vedeti cum arata testele pe calculator le gasiti aici, dar incercati cu Internet Explorer. pentru ca nu merge cu alt browser.

3 comentarii: